0492 933 856 info@vrservice.be

Verwarming

BIJ WEM WORDT U WARM ONTVANGEN!


Een goede centrale verwarming is een must in elk nieuwbouw- of renovatieproject. Wanneer de installatie goed wordt verzorgd, zorgt dit voor een evenredige verdeling van de warmte over heel het pand. Als professionele chauffagist bekijkt zaakvoerder Andy welk type verwarming het meest geschikt is.

Een aangename warmte zorgt voor een heerlijk comfortgevoel, maar zeker zo belangrijk is de kostprijs. Mits een juiste keuze van het gewenste verwarmingstoestel en cv-ketel kan dit een gevoelig verschil betekenen voor uw energiefactuur.

Junkers/Vaillant

Bij WEM kan u voor diverse verwarmingssystemen terecht. Naast de traditionele gas- en mazouttoestellen – van de merken Junkers en Vaillant – plaatst het professionele team onder leiding van zaakvoerder Andy ook andere merken. Heeft u al eens aan vloerverwarming op water of elektriciteit gedacht? Op een rustige zondagmorgen met uw blote voeten over die heerlijke verwarmde vloer rondlopen, puur genot!

Ook met de combinatie vloerverwarming-radiatoren heeft de elektriciteitsfirma uit Temse ervaring. Voor radiatoren werkt WEM al jaar en dag met het huismerk Thermrad, dat bekend staat voor een goede prijs-kwaliteit.

Contacteer ons

Voor installatie én renovatie bent u bij chauffagist WEM aan het correcte adres. Pols naar de diverse verwarmingssystemen die passen binnen uw budget en persoonlijke wensen. WEM staat altijd klaar om u verder te helpen. Bel voor een afspraak of vul het offerte formulier in.

p

Prijslijst

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen ?