0492 933 856 info@vrservice.be

Sanitair

WEM, uw loodgieter


Na diverse jaren kan de badkamer een facelift gebruiken, de lekkende kraan stoort u al weken mateloos of de afvoer in de keuken is verstopt. Voor al deze sanitaire problemen is er met WEM een professionele loodgieter die al deze problemen kordaat, efficiƫnt en vakkundig aanpakt.Loodgieter WEM realiseert een totaalrenovatie en bekommert zich zowel om de afbraak-, leiding, chape-, vloer- en tegelwerken en natuurlijk ook voor de aansluiting en installatie van de warmwatervoorzieningen, toestellen en kranen voor een complete badkamerrenovatie- of installatie.

Verstopping in huis

Maar ook voor kleinere mankementen als een verstopte wc of afvoer in de keuken of badkamer mag u aankloppen. Het best gaat u zelfs niet aan de slag met chemische middelen. Schakel WEM in dat zeven dagen per week voor u paraat staat.

Neem contact op

Een nieuwe badkamer, nieuw toilet of verstopte afvoer hoeft geen langdurig verbouwproject te betekenen. U hoeft enkel WEM te contacteren. Met jaren ervaring in sanitair krijgt u een solide en betrouwbare installatie waar u jaren plezier van heeft. Neem vandaag nog contact op met de loodgieters van WEM bvba.

p

OFFERTE AANVRAAG

Maak een afspraak of vraag een vrijblijvende prijsofferte met de knop hiernaast.